Saare Mahe katsetas Vaivere seltsimajas uusi retsepte

Möödunud nädalal valmistasid MTÜ Saare Mahe liikmed Vaivere seltsimajas uudsete retseptide järgi mahlasid ja moose.

Kahepäevase ettevõtmise käigus valminud toodete põhitoorainena kasutati mahemarju – tikreid, musti ja punaseid sõstraid, vaarikaid – ja mahesuhkrut. “Püüdsime töötada välja uusi retsepte, mille järgi valmistatud moose saaks kasutada just lihatoodete kõrvale,” tutvustas Saare Mahe esindaja Karen Allas.

Näiteks tõi ta lambavorsti kõrvale sobiva punase sõstra moosi, millesse lisati peale suhkru ka riivitud mahedat apelsinikoort ja ingverit, apelsinimahla ning hakitud tšillipipart. Mahlade tegemisel kasutati külmpressmeetodit, mis tagab nende kõrge kvaliteedi ja tervislikkuse.

Kõik valminud tooted teevad säilivuse kontrollimiseks läbi laboratoorsed uuringud.

Samas peeti MTÜ Saare Mahe aastakoosolek, kus pandi paika plaanid aastaks 2007.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 40 korda, sh täna 1)