Andres Hanso lahkub koolijuhi kohalt

Sel nädalal lahkub omal soovil ametist kaheksa aastat Tornimäe põhikooli direktorina töötanud Andres Hanso.

„Olen pedagoogitööd teinud 34 aastat ja tunnen natuke väsimust. Tahan võtta ühe vaba aasta, mille jooksul pühendun endale, reisin ja teen midagi huvitavat. Praegu on selleks hea aeg, sest tervis on hea ja jalg on kerge,” rääkis Andres Hanso Oma Saarele.

Koolijuhi roll on kooli heakäekäigus väga oluline, kuid uue võimaliku mantlipärija kohta ei oska Hanso veel midagi ütelda, sest konkursi tulemused selguvad juulis. „Hea oleks, kui uus direktor tuleks väljastpoolt kooli, kuid kindlasti on ka praeguses kollektiivis sobiv kandidaat olemas.

Annan uuele juhile üle heas seisus kooli, mille arendamisesse olen pannud väga palju energiat, ja mul oleks valus vaadata, kui areng seisma jääks.”

Pedagoogitööle naasmist Andres Hanso ei välista. „ Võimalik, et tahan end tulevikus taas mõne kooliga siduda,” lisas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 34 korda, sh täna 1)