Lühidalt

LASKMINE. Saaremaa laskjad Meelis Saar ja Kaljo Lihulinn saavutasid õhkrelvadest laskmises meeskondliku kolmanda koha.

PURJETAMINE
Klassis Laser Radial võistlust alustanud Kaarel Kruusmägi võitis esimesel võistluspäeval tugevates tuuleoludes kõik võistlussõidud. Purjetaja enda sõnul ei olnud võistlus kerge, kuna tugeva tuulega ei õnnestunud vastutuules sõit just kõige paremini ning esimeses märgis oli meie mees kõikides sõitudes esikolmikust väljas. „Taganttuules sõites suutsin siiski ette saada,” kommenteeris Kruusmägi.

RANNAVOLLE
Võistlust alustasid nii nais- kui meespaar. Maie Ader ja Kristel Gull alistasid esimeses mängus Jersey 2:0. Kristjan Keert ja Ahto Tuuling pidid aga 0:2 kaotuse vastu võtma nii Rhodose, Kaimani kui ka Gotlandi käest.

JALGPALL
Saaremaa jalgpallurid kaotasid teises alagrupikohtumises Froya saarele 2:3 (M. Pukk ei realiseerinud penaltit) ning jätkavad mänge 9.–10. koha peale. Kokku osaleb meeskondi 11.

JUDO
Tatamil on pärast kolme medalit teiste meie sportlaste teekond lõppenud veerandfinaalides. Nii kaugele jõudsid Madis Pihl kuni 73 kg ning Kleron Kiirend 66-kiloste meeste seas. Signe Lonks lõpetas 57 kg kaaluvate naiste hulgas eelringides.

LAUATENNIS
Võistkonnavõistluses jõudis meie võistkond kohamängudele, kus kõigepealt alistati Shetland 5:2, ning nüüd mängitakse 9.–10. kohale Fääri saarte vastu. Alagrupis kaotati kõik kohtumised, viimati 2:5 nii Jerseyle kui ka Guernseyle.

TENNIS
Meeste võistkondlikus arvestuses kaotasid saarlased Rauno Gull ja Taavi Himmist 0:2 Jerseyle.

VÕRKPALL
Alagrupikohtumistel jätkavad edukalt nii nais- kui ka meeskonnad. Naised alistasid viimati Orkney 3:0. Mehed lahkusid väljakult võiduga nii Gibraltari (3:0) kui ka Kaimani saar-te üle (3:1).

UJUMINE
Ujumisareenil olid meie võistlejad vees meeste 50 m rinnuliujumises ja naiste 100 m seliliujumises. Meestest seekord siiski keegi lõppvõistlusele ei jõudnud. Imre Kuusk oli ajaga 32.19 kaheteistkümnes ning Andro Kuusk ajaga 33.13 viieteistkümnes. Naistest oli Kadi Maripuu 24. (aeg 1.18,95) ja Kaisa Silluste 25. tulemusega 1.19,98.

GOLF
Esmakordselt Saarte mängudel osalevad Saaremaa golfarid on pärast esimest päeva hõivanud viimased kohad. Tõnu Toompuu on 63., Eero Lapp 64., Mati Tasa 65. ning Siim Auväärt 66.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)