Omavalitsusjuhid liitusid jalgratturitega

Omavalitsusjuhid liitusid jalgratturitega

 

Eesti Posti, Eesti politsei, Eesti piirivalve, Eesti Autoklubi, Regio ja Coca-Cola HBC Eesti korraldatud kolmepäevasel jalgrattaretkel Saare- ja Muhumaa teedel sõitsid kaasa ka mitmed omavalitsusjuhid ning huvilised saarte eri paigust.

Neljapäeval alanud ja laupäeval lõppenud retkel osales iga päev üle saja jalgratturi. Algusest lõpuni sõitsid kaasa ka kaks sakslast, lätlased piirdusid esimese päevaga.

„Me saime valdadega väga hea kontakti. Vallavalitsuste esindajad sõitsid meiega kaasa. Peatuskohtades jagus huvilisi. Mõnes kohas oli neid rohkem, teises vähem. Viimasel etapil liitusid meiega Lahtedevahel Kuressaare abilinnapea Kalle Koov ja postkontori viis töötajat. Jalgrattureid oli täiesti piisavalt. Võib-olla mõnda autojuhti isegi häiris nii suur hulk rattureid korraga teel, aga nii juhtisime ka sõidukijuhtide tähelepanu endale, teavitades, et jalgratturid vajavad grupis sõites turvalist tunnet. Julgestuspolitsei selle meile tagas,“ rääkis Eesti Posti kvaliteedidirektor Maire Lodi. Kolme päevaga läbisid jalgratturid 305 kilomeetrit, sellest 65 km oli kruusateid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 33 korda, sh täna 1)