Leisi vallavõimud presidenti ei tervitanud (13)

Eile Triigi sadamasse saabunud Eesti Vabariigi presidenti Toomas Hendrik Ilvest ei olnud tervitamas ühtegi Leisi vallavõimu esindajat.

Leisi vallavanem Ludvik Mõtlep, kes parasjagu mandril puhkab, oli Oma Saare küsimusest üllatunud ja nentis kahetsusega, et ta ei teadnudki, et president tuleb oma Saare maakonna riigivisiidile läbi Leisi. „Keegi sellest valda ei teavitanud, muidu oleksime kindlasti oma esindaja presidenti vastu võtma organiseerinud,” märkis Mõtlep.

Vallavolikogu eile Tallinnas viibinud esimees Mart Mäeker ei osanud aga kommenteerida, miks vallast kedagi presidendil sadamas vastas ei olnud. „Helistasin vallavanemale päev varem ja sain teada, et meile ei ole teatatud, et valla esindajate kohalolek oleks olnud vajalik,” märkis ta eile pärastlõunal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 85 korda, sh täna 1)