Starmani interneti- ja telefoniteenus jõuavad Kuressaarde

AS Starman alustab septembri alguses Kuressaares kaabellevivõrgu renoveerimist, mille tulemusena on kohalikel elanikel käesoleva aasta lõpust võimalik kasutada Starmani interneti- ja tavatelefoniteenuseid. Lisaks suureneb nähtavate kaabeltelevisiooni kanalite arv 65-ni.

Ühe uue teenusena muutub ettevõtte kommunikatsioonijuhi Timo Hartikaineni sõnul Kuressaares kättesaadavaks Starmani internetiteenus. Lisaks on kohalikel klientidel võimalik valida kolme erineva kaabel-TV paketi vahel: Kodu-kaabel-TV (65 kanalit), Mini-kaabel-TV (36 kanalit) ja Mikro-kaabel-TV (15 kanalit).

Uudisena jõuab Kuressaarde ka Starmani tavatelefoniteenus, peale selle saab kasutada Starmani tasuta võrgusiseste kõnede võimalust.

AS Starman on Eesti suurim kaabellevivõrgu baasil televisiooni-, interneti- ja telefoniteenust pakkuv ettevõte.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 33 korda, sh täna 1)