Estonian Air avab Kuressaare lennujaamas regionaallennuliinid

Täna ennelõunal toimub Kuressaare lennujaamas Estonian Airi regionaallendude pidulik avaüritus, milles osaleb ka majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.

Estonian Airi PR direktor Ilona Eskelinen ütles Oma Saarele, et nende firma lennuk SAAB 340 koos majandusministri, Rootsi suursaatkonna I sekretäri ning Estonian Airi, lennuameti ja Tallinna lennujaama kõrgete ametnikega peaks Kuressaare lennuväljal maanduma veidi pärast kella 11.

Eskelineni sõnul tutvustatakse avaüritusel Estonian Airi edasisi plaane, kohalolijatele jagatakse uusi lennuliine tutvustavaid materjale ning samas on võimalik esitada küsimusi lennundusega tegelevate ametkondade esindajatele. Kogu ettevõtmine peaks kestma umbes kaks tundi, sest SAAB 340 start Kuressaare lennuväljalt on kavandatud kella 13-ks.

Ilona Eskelinen lisas, et üritusele on oodatud kõik, kellele Estonian Airi uued regionaallennuliinid peaksid huvi pakkuma.

Regionaallennuliinide all mõeldakse nii Estonian Airi siseriiklikke lennuliine kui ka lennuliine Baltikumis ja Läänemere regioonis. Septembris avas Estonian Air lennuliinid Tallinna ja Vilniuse ning Tallinna ja Helsingi vahel, samuti liini Tallinn–Kuressaare–Stockholm. Kõiki neid lende teenindab 33-kohaline lennuk SAAB 340.

Küsimusele, kuidas on Tallinn–Kuressaare–Stockholmi liin end õigustanud, vastas Estonian Airi PR direktor Ilona Eskelinen, et veel on vara midagi konkreetset öelda. „Esimesed lennud on näidanud, et klient on meie toote hästi vastu võtnud ja loodame, et see jääb nii ka tulevikus,“ ütles ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)