Kuressaare linnajuhid kohtusid Eesti jalgpalliliidu esindajatega

Eile kohtusid Kuressaare linnapea Urve Tiidus ja abilinnapea Kalle Koov Eesti jalgpalliliidu presidendi Aivar Pohlaku ja juhatuse liikme Priit Penuga, teatas linnavalitsuse PR-juht Priit Pruul.

Kohtumisel arutati Eesti jalgpalliliidu esitatud ettepanekuid ning mõlemal poolel oli võimalus tutvustada oma seisukohti. Abilinnapea Kalle Koovi sõnul jätkab linnavalitsus igal juhul oma tegevust plaanijärgselt.

“Jalgpalliliidu sõnum oli aga see, et nemad Kuressaare gümnaasiumi juurde plaanitavat staadionit ei toeta ning nad ei näe võimalusi, et uude kohta rajatav staadion võiks olla nn A-kategooria jalgpallistaadion.

Loomulikult on arusaadav, et üpris keeruline on ühele staadionile paigutada kahte erinevat spordiala – jalgpalli ja kergejõustikku –, kuid neil on alati võimalus osaleda ideekonkursil või siis staadionialune maa ära osta. Meie huvi on, et uus maakonna esindusstaadion igal juhul rajataks,” rääkis Koov.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)