Madis Kallas sihib MM-i

Madis Kallas sihib MM-i

 

Eelmisel sisehooajal vigastuse saanud ja operatsioonilaual käinud Madis Kallas on lõikusest taastunud ning treenib sooviga jõuda märtsikuus Valencias toimuvatele sise-maailmameistrivõistlustele.

Kallase sõnul alustas ta aktiivselt treenimist juba augustis, sellevõrra on ta konkurentidest ees, ning väljavaated jõuda MM-le on üsnagi head. “Kaks kuud olen teinud metsajooksu, nüüd hakkan käima hallis,” rääkis Kallas.

Sportlase kinnitusel on jalg lõikusest täiesti paranenud ja treenimist ei sega miski. Esimese võistluse plaanib mitmevõistleja teha jaanuaris. Kallas nimetas oma sisehooaja peaeesmärkideks Tallinnas toimuvat Reval Cupi ning sise-maailmameistrivõistlusi.

Kallase sõnul ei välista ta kindlasti ka Pekingi olümpiamängudel osalemist. “Eks paistab, sisehooaeg kõigepealt,” ütles saarlasest mitmevõistleja.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)