Saaremaa kohalikud lehed võivad tellijani jõuda hilinemisega (1)

Viimaste päevade häired Oma Saare varahommikuses kojukandes on põhjustanud postiljonide puudus.

Kuressaare postkontori töötaja Külli Raamat ütles Kadi raadiole, et Roomassaare kandis posti vedanud kirjakandja läks operatsioonile ning talle asendaja leidmisega on suuri probleeme. „Üks kirjakandja kukkus täna öösel veel Pihtla teel, seega on üks piirkond veel, kus tekib probleeme,” tõdes Raamat.

Kuressaare postkontor on tavaliselt püüdnud kohalikud lehed tellijateni toimetada hommikul enne poolt üheksat, kuid eelmisel neljapäeval ja eile jäid lehed päevasesse kandesse.

Külli Raamatu sõnul tileb täna kokku Eesti Posti Lääne regiooni juhtkond ja arutab, mida edasi teha. „Töökuulutused on pandud igasse lehte ja tööbüroosse, siiani ei ole keegi reageerinud,” ütles Raamat, kelle sõnul jõuab ka tänane ajaleht osas Kuressaare linna piirkondades postkasti hilinemisega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 99 korda, sh täna 1)