Krimi

Jalgratturile otsa sõitnud juht põgenes sündmuskohalt. 16. novembri hommikul kella kaheksa ajal sõitis Kuressaares Tooma poe juures jalgratturile otsa tumedamat värvi sõiduauto.

Jalgrattur kannatada ei saanud, kuid purunenud esiklaasiga auto lahkus sündmuskohalt. Kuressaare politseijaoskonna komissar Aare Allik palub inimestel, kes liiklusõnnetust nägid, võtta ühendust politseiga või helistada telefonil 110

Kaks autot sõitis teelt välja. 17. novembril sõitis Kuressaares Lootsi tänaval teelt välja sõiduauto Ford Mondeo, lõhkudes elamu piirdeaia. Politsei andmetel kaotas kaine ja juhtimisõigusega juht libedal teel sõiduki üle kontrolli.

16. novembri õhtul kella 23.30 ajal kaotas Kuivastu maan-teel libeda tee tõttu juhitavuse ja sõitis kraavi sõiduauto Audi. Õnnetuses keegi vigastada ei saanud ja ka autol vigastused puudusid.

Noormees kakles sularahaautomaadiga. 17. novembril kell 05.29 peksis alkoholijoobes Virko (s 1984) käte ja jalgadega Kuressaares Tallinna tänaval Ferrumi sularahaautomaati. Politsei toimetas noormehe kainenema ja alustas tema suhtes väärteomenetlust.

Purjus mees ähvardas baarirahvast. 16. novembril kell 20.44 ähvardas alkoholijoobes ja agressiivne Kalmer (s 1963) Kuressaares Tormi Ankru baaris nii teisi kliente kui ka töötajaid. Politsei alustas mehe suhtes väärteomenetlust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)