Parimad rahvastepallurid on Kuressaare gümnaasiumis

Orissaares peetud maakonna 4.–5. klasside rahvastepallivõistlustel läksid nii poiste kui ka tüdrukute esikohad Kuressaare gümnaasiumi võistkondadele.

Tüdrukud:
I KURESSAARE GÜMNAASIUM: Liisel Nelis, Hedi Kereme, Joanna Kajak, Sissel-Maria Mägi, Maria Lindau, Santa-Lotta Seppel, Loretta Tiits, Liina Salonen, Helina Väli. Võistkonna parim mängija – Liisel Nelis.

II LEISI KESKKOOL: Anna-Liisa Kanemägi, Iti-Jantra Metsmaa, Eva Maria Veitmaa, Diana Rist, Gertrud Uustalu, Lilian Lepp, Helerin Anspeeter, Kairi Ansper, Aidi Kane, Cristin Lepp. Võistkonna parim mängija – Cristin Lepp.

III ORISSAARE GÜMNAASIUM: Kelli Sepp, Anna-Liina Tiitma, Marju Lember, Veronika Ükskask, Juulika Ofman, Carolin Mölder, Marii Keerd, Käti Väin, Gedren Kollo, Anett Pokk. Võistkonna parim mängija – Anna-Liina Tiitma.

4. Aste põhikool – parim mängija Viivika Koor; 5. Valjala põhikool – parim mängija Johanna Raamat; 6. Kuressaare vanalinna kool – parim mängija Maarja Rang; 7.–9. koht Salme põhikool, Muhu põhikool – parim mängija Kelly Jõgi, Kuressaare põhikool – parim mängija Sophie Stepanov.

Poisid:
I koht KURESSAARE GÜMNAASIUM: Johan Vahter, Alari Saar, Mait Erlenbach, Marek Kesküll, Henri Lepik, Trevor Ling, Karli Allik, Alari Adoson, Martin Kirs, Andreas Kalm. Võistkonna parim mängija – Johan Vahter.

II koht KURESSAARE VANALINNA KOOL: Ott Pukk, Jakob Saare, Rauno Pihel, Lauri Aksalu, Karl Riim, Argo Mõik, Kristjan Teär, Patric Mänd, Raimo Rahumeel, Martin Raido. Võistkonna parim mängija – Argo Mõtlik.

III ASTE PÕHIKOOL: Karel Kaselaid, Henri Viskus, Jaagup Kukk, Joel Vits, Henri Paet, Kenno Vahelaid, Koit Kaer, Stan Naarits, Janari Viskus, Mihkel Alamaa. Võistkonna parim mängija – Kenno Vahelaid.

4. Kärla põhikool – parim mängija Tanel Rand; 5. Orissaare gümnaasium – parim mängija Markus Metsala; 6. Kuressaare põhikool – parim mängija Andrus Kupits; 7.–9. koht Salme põhikool, Muhu põhikool – parim mängija Alari Toomsalu, Valjala põhikool – parim mängija Daimar Mägi.

Krista Riik

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 123 korda, sh täna 1)