Laura Väli tuli kirjandivõistluse võitjaks

Juba viiendat aastat korraldas karjäärinõustamise teabekeskus Innove koostöös Eesti Emakeeleõpetajate Seltsiga gümnasistide ja ametikoolide õpilaste kirjandivõistluse “Tulevik ja karjäär”. Tänavu võistles 180 kirjandit.

22. novembril toimunud koosolekul tegi žürii konkursist kokkuvõtteid ja valis võidutööks Saaremaa ühisgümnaasiumi 11. klassi õpilase Laura Väli kirjandi “Mis on elus tähtis?” (emakeeleõpetaja Sirje Kreisman).

Teema käsitlemisel oli kirjandi autor teiste võistlustöödega võrreldes valinud väga haruldase vaatenurga – üksteisest hoolivuse ja põlvkondadevahelised sidemed, mis praegusaja ratsionaalses õhustikus sageli unustatakse või kõrvale jäetakse, kuid mis iga inimest igal sammul siiski puudutavad.

Žüriid köitis Laura Väli südamlik stiil. Samuti tõstis žürii esile kirjandi väga head kompositsiooni.

Võitja saab auhinnaks arvuti, mis antakse üle Tallinnas neljapäeval algaval Teeviidal.

Jaan Õispuu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 93 korda, sh täna 1)