Politseioperatsiooni ajal põrkas kokku kaks autot

Reede pärastlõunal Kuressaare lähistel toimunud politseioperatsiooni “Kõik puhuvad!” ajal toimus kahe sõiduauto kokkupõrge – üks autodest ei saanud õigel ajal pidama ja sõitis teisele tagant sisse. Inimestest õnnetuses keegi viga ei saanud, küll aga on materiaalne kahju suur.

Liiklusõnnetuses osalenud ja anonüümsust palunud meesterahvas ütles Oma Saarele, et sündmus leidis aset reede pärastlõunal veidi pärast kella nelja.

“Sõitsin mööda Kuivastu maanteed Kuressaarest välja ja umbes kahe-kolme kilomeetri kaugusel märkasin, et toimumas on politseioperatsioon,” kirjeldas ta toimunut. “Nagu kord ette näeb, vähendasin kiirust. Seda aga ei teinud minu taga sõitnud üks Muhust pärit daam ja nii ta minu autole tagant sisse põrutaski.”

Kannatanu ütles, et tema sõiduauto tagaots on täielikult segi. “Ma ise oletan, et kahju võib ulatuda kuni 100 000 kroonini, kuid eks kahju täpne suurus selgu homme (s.o esmaspäeval – toim),” rääkis ta.

Kannatanu sõnul olevat ta sündmuspaigal veel kuulnud, et avarii põhjustanud daami sõiduauto ei kuulu enam remontimisele ja et masin läheb juppideks. “Seda vähemalt ütles üks kohale saabunud autoteeninduse töötajatest,” märkis ta.

Samas aga ei tahtnud kannatanu kuidagi nõustuda politsei esindaja kommentaariga, et tegu oli “väiksema müksuga, milles inimesed kannatada ei saanud”. “Millisest “müksust” siin rääkida saab,” oli ta nördinud. “Mina sain põrutada, mulle on tekitatud suur materiaalne kahju ja minu teada sai avarii tekitanud masin veelgi suuremaid kahjustusi.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)