Alustati võrkpallimeistri selgitamisega

Toimunud on 2008. aasta maakonna võrkpalli meistrivõistluste esimesed kohtumised. Orissaare spordihoones võitis esimese kohtumise SK Muhu/Kehte STÜ/Met-rat tulemusega 3:1. Ülejäänud tulemused: Muhu – Spordikool 3 : 2, STÜ – Aspasia 0 : 3, Spordikool – Vanalinna II 3 : 0, STÜ – Alme Auto 3 : 0, Aspasia – Kaarma 3 : 0.

Tänavusel meistrivõistluste turniiril osaleb 9 võistkonda: Aspasia/Almerent, Vanalinna/Talsa, AlmeAuto/Pihtla, Vanalinna KSK I, Spordikool, STÜ/Metra, SK Muhu/Kehte, Vanalinna KSK II ja Kaarma meeskond. Viimane vahetas välja Kärla SK osaluse.

Alanud meistrivõistluste formaat on võrreldes eelmistega erinev nii võistluste algfaasi kui ka lõppmängude poolest. Nimelt kohtuvad esimesel etapil kõik võistkonnad üksteisega ja põhiturniiril saavutatud koha alusel paigututakse nad play-off-ringides tabelisse, kus kahe mängu kokkuvõttes selgitatakse Saaremaa 2008. aasta võrkpallimeister.

Erisusena tasuks esile tõsta käesoleval hooajal eurosarjas kasutatud nn kuldse geim’i sissetoomist play-off-mängudesse ka Saaremaal. Loodetavasti lisab see pinget ja põnevust kuni mängude lõpuni.

Järgmistes mängudes kohtuvad esmaspäeval, 11. märtsil kell 19.00 vanalinnakoolis Vanalinna KSK I ja Kaarma.

Saaremaa Võrkpalli Liit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 33 korda, sh täna 1)