Lühidalt spordist

Saaremaa jääpurjetajad Euroopa kuuendad. Rootsis Drelleni järvel toimunud Monotüüp XV klassi jääpurjetamise maailmameistrivõistlustel lõpetas Saaremaa paar Veljo Heinmets–Roland Pildre 11. kohaga.

Samas toimunud Euroopa meistrivõistlustel suutsid mehed välja sõita parema tulemuse ning lõpetasid kuuenda kohaga. Mõlemal võistlusel osales 23 paati.

Vesse kaotas viimase kohtumise. Eesti meistrivõistluste II liigas kaotas Vesse meeskond hooaja viimase kohtumise Kose SK-le tulemusega 62 : 80. Liigasse püsimajäämise oli Vesse taganud endale juba varem. Hooaeg lõpetati vahegrupi neljanda kohaga, mis kokkvõttes andis meeskonnale 12. koha

Kaarel Kruusmägi alustas olümpia valikvõistlust. Saaremaa Merispordi Seltsi purjetaja Kaarel Kruusmägi alustas eile Hispaanias Mallorcal toimuvat The 39 Trofeo SAR Princesa Sofia regatti esimeses sõidus 30. koha piirimail.

Treener Argo Kruusmägi ütles võistluspaigast Oma Saarele, et esimesel võistluspäeval puhus Kruusmägile ebasobiv tugev tuul, mis ulatus kohati kuni 10 meetrini sekundis. Mallorcal korraldatud regatil otsustatakse ka, kes pääseb Eesti esindajana Pekingi olümpiale.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)