Iiri õpilased praktiseerivad Saaremaal (1)

Reedel tuli Leonardo da Vinci programmi praktikaprojekti raames Saaremaale 10 iiri õpilast, kes asuvad kolmeks nädalaks praktikale siinsetes ettevõtetes.

Iiri õpilaste juhendaja Lisa Bohan ütles, et õpilased on pärit Colaiste Ide koolist, mis asub Dublinis. “Nad õpivad koolis turismi ja reisikorraldust,” selgitas Bohan. Tema sõnul alustavad iiri õpilased tööga Kuressaare lennujaamas, reisibüroodes ning hotellides Meri ja Rüütli.

Kuressaare ametikool on aidanud iirlasi majutuse ja töökohtade vahendamisega ning see on Colaiste Ide kooli projekt. Kuressaare ametikooli hotelli- ja restoraniteeninduse osakonna juhataja Maret Õunpuu ütles Oma Saarele, et praktika korraldamine on ühepoolne ja saarlased vahetusena Iirimaale ei lähe.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 36 korda, sh täna 1)