Kaarma vallas võib tõusta vee- ja kanalisatsioonihind

Kaarma vallas tegutsevad ühisveevärgi operaatorid AS Kuressaare Veevärk ja Arco Ehitus OÜ esitasid vallavalitsusele taotluse vee- ja kanalisatsioonihinna tõstmiseks.

Upa külas, Aste alevikus, Aste külas ja Kudjapel tahetakse vee hinda elanikel tõsta 11 kroonilt 12 kroonile ja kanalisatsiooniteenuse hinda 13 kroonilt 16 kroonile kuupmeetri kohta. Sama hind hakkaks kehtima pärast eramajade liitmist ühisveevärki ka Nasval.

Eiklas tahetakse elanikel veehinda tõsta 11 kroonilt 14 kroonile kuupmeetri kohta ja kanalisatsioonihinda 13 kroonilt 17 kroonile. Eiklas taotletavat suuremat hinnatõusu põhjendatakse eelseisvate trassitöödega asulas.
Kaarma vallavalitsus arutab hinnatõuse oma järgmise nädala istungil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)