Linnavalitsus taotleb volikogult SA Kuressaare Teater likvideerimist

Kuressaare linnavalitsus otsustas oma eilsel erakorralisel istungil saata linnavolikogu järgmisele istungile eelnõu, millega lõpetatakse SA Kuressaare Teater tegevus. Sama soovi on varem avaldanud ka sihtasutuse nõukogu.

Abilinnapea Kalle Koov ütles, et linna poolt on põhjendamatu üleval pidada teatriga tegelevat sihtasutust, samas kui on olemas linnavalitsuse allasutusena tegutsev Kuressaare Linnateater.

SA Kuressaare Teater egiidi all lavastusi välja toonud Tõnis Kipper on väljendanud sihtasutuse likvideerimisele vastuseisu. Koovi sõnul loodab ta väga, et Tõnis Kipper jätkab teatritegemist ning tal võimaldatakse samadel tingimustel ja samadel alustel tegutsemist jätkata.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 31 korda, sh täna 1)