Meelis Kuivjõge asendab Lümanda volikogus Reet Laht (6)

Lümanda vallavolikogu aseesimees Meelis Kuivjõgi otsustas loobuda volikogus osalemast. Tema asemel pääseb volikogusse Lümanda kooli inglise keele ja terviseõpetuse õpetaja Reet Laht.

“Lümanda volikogu tööstiil ei sobinud minu nägemusega maailma asjadest,” põhjendas Kuivjõgi napisõnaliselt oma otsust, lisades, et põhjustest, mis panid teda säärast otsust tegema, võiks rääkida väga pikalt, kuid leheveergudel ta rohkem öelda ei soovi.

Volikogu esimees Riho Niit sõnas, et volikogusse kuulumine või sellest loobumine on inimese vaba tahe ning et Lümandas on siiani isegi hästi läinud, sest volikogu koosseisus on Kuivjõgi lahkumine esimene muutus.
Kuivjõgi kandideeris 2005. aasta valimistel Keskerakonna nimekirjas ning sai 26 valija toetuse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 61 korda, sh täna 1)