FC Kuressaare tõusis suure võiduga esiliiga liidriks (8)

Eesti meistrivõistluste esiliigas sai FC Kuressaare võõrsil 5 : 2 võidu Tallinna TVMK II üle, millega tõusti ka pärast kolme vooru esiliiga liidriks. Kaotuskibedust saarlased sel hooajal veel tunda ei ole saanud.

Poolajaks juba 4 : 1 ette läinud saarlaste eest lõi kaks väravat Reio Alt. Juba teist mängu järjest said jala valgeks ka Jaanis Kriska ja Martti Pukk. Teisel poolajal lõi FC Kuressaare kasuks ühe tabamuse ka Dmitri Skiperski.

Treeneri Jan Važinski sõnul oli mäng 100% FC Kuressaare oma. “Kümne minutiga oli mäng tehtud,” sõnas Važinski, viidates sellele, et just nii kiiresti suutsid saarlased kaks esimest väravat lüüa. Kaks väravat lisati veel 10 minuti jooksul. “Mäng oli kogu aeg meie kontrolli all,” kinnitas treener, nentides, et teine poolaeg oli esimesega võrreldes kehvem, kuid ta jäi mängupildiga siiski rahule.

Pärast kolme vooru haaras FC Kuressaare ka tabelis liidripositsiooni, talle järgnevad FC Levadia II ja Paide FC Flora linnameeskond. Treeneri sõnul tuleb nüüd anda endast kõik, et liidrikohta hoida. Järgmise kohtumise peab FC Kuressaare pühapäeval koduväljakul Lasnamäe Ajaxiga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 46 korda, sh täna 1)