Jan Tammiku maalid Ajamaja galeriis

Kolmapäeval avas Ajamaja galeriis näituse Rakveres sündinud, tunnustatud maalikunstniku Rein Tammiku poeg Jan Tammik.

Kunstniku sõnul on ta maalimisega tegelenud alates kaheksandast eluaastast ning huvi maalimise vastu on ta pärinud oma kunstnikust isalt. “Maalimine tundub minu jaoks kõige lihtsam tegevus ja selle töö juures meeldib vabadus, mis sellega kaasneb. ” märkis kunstnik.

Oma ideede kohta räägib kunstnik, et need saavad alguse juhuslikult. Ise ta end just tubliks näituse korraldajaks ei pea. Saaremaale kutsus teda ülespandud näituse korraldaja Aleksander Baumann. “Mul on hea meel, et ta tuli.

Ega ta ise ei kipuks tulema, ta on selline tagasihoidlik. Ja et neid pilte nii palju on, igale maitsele,” tõdes Baumann.
Ajamaja galeriis on üleval 30 pilti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 105 korda, sh täna 1)