Pööripäevajooksud alustasid 27. aastakäiku

Kevadisel pööripäeval astus Loode tammikus stardijoonele 64 jooksusõpra, et alustada pööripäevajooksude 27. hooaega.

Meeldiva üllatusena oli palju jooksjaid ka väljastpoolt maakonda, Tallinnast, Pärnust, Suure-Jaanist, Riiast. Jooksjaid ootas ees kõigi aegade poriseim jooksumaa. Loode tammiku tagusel teel on hakatud palju autodega sõitma ja teed on muutnud porisemaks ka roo väljavedajad. Kuigi sellisel rajal häid aegu ei jookse, oli konkurents mõnes vanuserühmas sellegipoolest väga pingeline.

Noorim jooksja oli seekord 4-aastane Andrei Sten Õunpuu ja vanim 72-aastane Paavo Vara. Koolidest oli arvukamalt esindatud Mustjala lasteaed-algkool. Osavõturohkemad võistlusklassid olid mehed, kuni 14-aastased tüdrukud, kuni 10-aastased ja 11–14-aastased poisid, naised N-35. Üheksandana jõudis 70-nda pööripäevajooksuni Innar Sepp.

Tõnu Vaher/OS

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 35 korda, sh täna 1)