Piirivalve tabas reisidokumentideta lätlase

Neljapäeval tabati Kuivastus piirivalve ja tolli ühisoperatsiooni käigus reisidokumentideta lätlane.

“Selle operatsiooni käigus avastati ainult üks piirivalve menetluspädevuses olev rikkumine ja see oli dokumentideta lätlane,” ütles Lääne piirivalvepiirkonna avalike suhete spetsialist Janne Mets Oma Saarele, lisades, et Eestisse saabuval Euroopa Liidu liikmesriigi, Euroopa Majanduspiirkonna liikmesriigi või Šveitsi Konföderatsiooni kodanikul peab olema kehtiv reisidokument või isikutunnistus, mille on välja andnud Euroopa Liidu liikmesriigi, Euroopa Majanduspiirkonna liikmesriigi või Šveitsi Konföderatsiooni pädev asutus. 

Metsa sõnul võib sellise rikkumise eest karistada kuni 12 000 krooni suuruse rahatrahviga.

Tollialaseid rikkumisi ei tuvastatud. Operatsiooni käigus kontrolliti Kuivastu sadamas saarele sisenevat transporti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)