Lastekaitse ühing üllitab trükise alkoholiprobleemidest

Kuressaare lastekaitse ühing plaanib lastekaitsepäevaks välja anda trükise, milles on ära toodud valusaid kogemusi, mis saadud seoses alkoholi tarbimisega. Trükise väljaandmist toetab Kuressaare linnavalitsus.

Linnavalitsuse lastekaitsespetsialist Helle Kahm ütles Oma Saarele, et lastekaitse ühing ootab kaastöid kõikidelt, kes leiavad endas jõudu kirja panna oma isiklikke kogemusi, mis läbi elatud lähtuvalt kas isiklikest või pereliikmete alkoholiprobleemidest. “Inimesed võiksid meile kirjutada, kuidas elada alkoholiprobleemiga, ning kui teatakse, kuidas sellest murest vabaneda, peaks sellegi kirja panema,” rääkis Kahm, rõhutades, et kirjutised võivad olla anonüümsed.

Kahm mainis, et trükis on mõeldud kooliõpilastele õppevahendiks ning teiste inimeste kogemused aitavad noortel edaspidi vahet teha õigel ja valel. “Nii kasvab noortes ka suutlikkus aru saada neist inimestest, keda kõik hukka mõistavad.”

Kuressaare lastekaitse ühing ootab kirju 1. maiks meiliaadressil lastekaitse@kuressaare.ee või postiaadressil: Komandandi 10B, 93812 Kuressaare, märgusõna “Lugu”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)