Viljandi tänavasõidult kaks poodiumikohta

Jalgratturite Viljandi tänavasõidul jõudsid jalgrattaklubi Viiking sõitjad pjedestaalile kahel korral. Kuni 12-aastaste poiste seas oli Karl-Patrick Lauk kolmas ning kuni 16-aastaste hulgas Mihkel Räim samuti kolmas.

Saaremaa parim jalgrattur Indrek Rannama pidi meeste eliitklassis leppima kuuenda kohaga.

Teistest sõitjatest olid esikolmiku lähedal kuni 12-aastaste seas sõitnud Hans-Olavi Vaher, kes Lauguga ühesuguse aja juures pidi leppima neljanda kohaga. Kuni 16-aastate hulgas oli Jörgen Matt kuues.

Viljandi tänavasõit oli ühtlasi ka Eesti kriteeriumi meistrivõistluste kolmas ja eelviimane etapp. Enne viimast, Elvas peetavat etappi on kuni 16-aastaste seas teisel kohal Mihkel Räim, Jörgen Matt on neljas. Meistrivõistluste liider M16 klassis Sten Sarv on kolme etapivõiduga kindlustanud endale ka juba meistritiitli ning Räimel teda püüda ei õnnestu.

Meeste eliidis on eelmise aasta meister Indrek Rannama neljas, kaotades liidrile kuueteist punktiga. Kolmandal kohal asetsev Caspar Austa on kolme punkti kaugusel.

Meistrivõistlustele pannakse punkt kahe nädala pärast Elvas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)