Ants Kangurist saab Kuressaare kodanikukomisjoni liige

Kuressaare linnavolikogu kodanikukomisjoni teisipäeval peetud koosolekul tutvustas komisjoni esimees Laine Tarvis linnavolikogule tehtavat ettepanekut komisjoni koosseisu muutmiseks.

Nimelt on komisjoni esimehel linna põhimääruse järgi õigus teha muudatusi komisjoni koosseisus ning seega teeb Tarvis linnavolikogu järgmisel istungil ettepaneku nimetada kodanikukomisjoni liikmeks pensionäride ühenduse esindajana Ants Kangur.

“See on esimene kord, mil linna suurima kodanikeühenduse, pensionäride ühenduse esindaja hakkab kuuluma kodanikukomisjoni,” märkis Tarvis, lisades, et sellekohane taotlus tuli Kuressaare linna pensionäride ühenduselt.

Kuressaare linnavolikogu järgmine istung toimub 22. mail.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 85 korda, sh täna 1)