Krimi: Purjus mopeedijuht tegi avarii

15. mail kella 21.40 ajal toimus liiklusõnnetus Kuressaares Rohu 12 juures, kus mopeed Rocket Booster, mida juhtis alkoholijoobes 34-a Märt, kaotas juhitavuse ja sõitis vastu posti. Vigastada saanud juht toimetati Kuressaare haiglasse.

Suitsulõõris põles tahm. 15. mai õhtul põles Valjala alevikus tahm elumaja suitsulõõris.

Saaremaal tuvastati ligi 600 turvavarustuse kasutuse rikkumist. Üle kahe kuu kestnud turvavarustuse kasutuse kontrollimisel registreeriti kokku 10 247 rikkumist. Saaremaal oli rikkumisi 592, millest turvavöö kinnitamata jätmine tuvastati 135 korral.

* * *
15. mail registreeriti politseis üheksa väärtegu, neist seitse liiklusseaduse rikkumist(s.h üks alkoholijoobes juht ja kaks kiiruseületajat).
Uudistetoimetus

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 33 korda, sh täna 1)