Abrukale saab suvel neljal päeval nädalas

Abruka saare ja Roomassaare vahel kurseerivad laev Heili ja reisijateveo paat sõidavad ka tänavu suvel neljal päeval nädalas, kuigi kütusehinna tõusu tõttu oli kaalumisel ka reiside arvu vähendamine, teatas uudisteagentuur BNS.

Kuni 1. juunini toimub liiklus teisipäeviti, reedeti ja pühapäeviti ning reisi saab tellida ka plaaniväliselt. Graafikujärgse edasi-tagasi reisi hind on 60 krooni ja pilet ei ole Saare maavalitsuse teatel kulude kasvust hoolimata kallinenud. Graafikuvälise reisi hind on 1200 krooni.

1. juunist toimub laevaliiklus Abruka ja Roomassaare vahel teisipäeviti ja neljapäeviti kahel korral päevas ning reedeti ja pühapäeviti üks kord päevas. Laev Heili ja nimeta, vaid numbrit kandev alus võtavad korraga peale 24 inimest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 63 korda, sh täna 1)