Indrek Rannama Elva tänavasõidul hõbedal

Indrek Rannama Elva tänavasõidul hõbedal

 

Elva 50. tänavasõidul suutis Indrek Rannama (fotol) laupäeval meeste eliitklassis lõpetada teisena. Võidu noppis Jaan Kirsipuu. Teistest Viikingi klubi ratturitest oli M-16 klassis Jörgen Matt neljas ja Mihkel Räim viies. M-12 klassis oli Karl-Patrick Lauk samuti viiendal kohal.

Elva tänavasõit lõpetas ka neljast etapist koosnenud Eesti meistrivõistlused kriteeriumisõidus. Saarlastest oli edukaim Mihkel Räim, kes kuni 16-aastaste poiste seas oli kokkuvõttes teine. Jörgen Matt lõpetas samas vanuseklassis neljanda kohaga.

Meeste eliitklassis ei suutnud oma tiitlit kaitsta eelmise aasta Eesti meister Indrek Rannama, kes lõpetas kokkuvõttes neljanda kohaga. Meistriks krooniti Andrus Aug.

Meistrivõistlused neljanda kohaga lõpetanud Rannama sõnul jäi ta medal kuuenda kohaga lõpetatud Viljandi etappi, kus minek oli hea, kuid sõidu kestel kimbutasid mitmed tehnilised probleemid. “Oleks ma saanud sealt kasvõi neljanda koha, oleksin kokkuvõttes hõbedal olnud,” ütles Rannama. “Kuid midagi pole teha, ikka juhtub.”

Pühapäeval sõidetud 100 km pikkusel 23. Elva rattapäeval oli Rannama seitsmes, võites siiski ühe vahefiniši. Noorematest poistest oli Jörgen Matt teine.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 90 korda, sh täna 1)