Kotlandi külaselts kutsus maavanema koos emaga külla

Kotlandi külaseltsi algatusel toimub neljapäeval seltsi liikmete kohtumine Saare maavanema Toomas Kasemaa ja tema ema Laaniga.

“Maavanemal on Kotlandi juured ja see on lihtsalt niisama tutvumine,” ütles seltsi eestvedaja Helju Tarkmeel. “Maavanema ema on Kotlandist pärit ja tema vennad elavad ka veel siin,” lisas ta.

Tarkmeele sõnul tunneb Kotlandi rahvas uhkust, et maavanem on nende külaga seotud.

Tarkmeel rääkis, et seltsi liikmed kavatsevad maavanemale valgustada ääremaa muresid. “Oleme siin täitsa ääremaa, meist ei huvitu keegi,” kurtis külaseltsi juht, kelle sõnul on eriti pakilised probleemid bussiliikluse ja kaubandusega. “Aga me teame, et ka maavanem ei saa siin midagi teha.”

Maavanem Toomas Kasemaa ütles Oma Saarele, et peab Kotlandit oma kodukohaks. Maavanema sõnul oli tema ema valmis meelsasti kohtumisele kaasa tulema. Kasemaa sõnul kavatseb ta kuulata külaelanike muresid ning tutvustada maakonna arengustrateegiat, aga rääkida ka maavalitsuse tegevusest näiteks bussiliikluse seisukohalt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)