Mis lõhkus Kuressaare–Võhma–Panga maantee?

Mis lõhkus Kuressaare–Võhma–Panga maantee?

 

Eile päeval oli Kuressaare–Võhma–Panga maantee mitmes kohas lõhutud. Sügavad vaod olid seitsmes kohas umbes kolme kilomeetri pikkusel teelõigul.

“Neljapäeval oli tee veel korras,” kinnitas Oma Saarele Saarte Teedevalitsuse hooldetööde osakonna juhataja Üllar Seeman, täpsustades, et teateid katkise tee kohta said nad reede hommikul. Seeman ütles eile, et mingit suurt katastroofi siiski ei ole ja tõenäoliselt suudavad nad tee päeva lõpuks ära paigata.

“Saime kiiresti reageerida, sest meil käib Pangal pindamine ja tehnika on siin lähedal,” ütles Seeman, kes ei julgenud eile veel öelda, mis täpselt tee lõhkuda võis. “Ma ei saa öelda seda, mida ma tõestada ei suuda,” lausus Seeman.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 46 korda, sh täna 1)