Politsei pidas kinni purjus taksojuhi

Reedel tabati Kuressaares taksoroolist alkoholijoobes 59-aastane Ants, kes sõitis Audi A6-ga.

23. mail kella kolme ajal viidi Kuressaares Kihelkonna maanteel Ringtee ja Lahe tänava ristmikul läbi politseioperatsioon “Kõik puhuvad”. Kuressaare politseijaoskonna vanemkomissari Aare Alliku sõnul kestis operatsioon ühe tunni ning kontrolliti peaaegu sadat sõidukit. Tabati kolm joobnud juhti ning nende hulgas ka üks taksojuht.

Politsei alustas väärteomenetlust. Politseijaoskonna infojuhi Kristi Mägi sõnul võib joobnud juhti karistada kuni 18 000-kroonise rahatrahvi või arestiga.

Politsei on ka varem taksoroolist purjus juhte tabanud. 28. aprillil tabati Abaja tänaval taksoroolist Mati (58), kellel tuvastati raske joove, ning mees toimetati kainenema. Taksojuhti karistati arestiga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)