Inspira parim juhendaja on Laine Lehto

Kuressaare gümnaasiumi huvikooli Inspira parimaks juhendajaks tänavusel õppeaastal tunnistati Laine Lehto.

“Enam kui kuu tagasi välja kuulutatud huvikooli parima juhendaja konkurss oli esimene omataoliste seas,” ütles Inspira direktriss Tiia Leppik. “Vähemalt ei tea mina, et mujal huvikoolides sellist konkurssi oleks korraldatud.”

Leppiku sõnul oli konkursi eesmärgiks tõsta esile ja tunnustada huvikooli tublisid ringijuhendajaid ning seeläbi tutvustada avalikkusele ringijuhte, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte kujunemisele mitmekülgselt arenenud isiksusteks.

Läinud laupäeval avalikustati Inspira lõpuaktusel konkursi nominendid, kelleks olid Pilvi Karu, Merle Tustit ja Laine Lehto.

“Tänavu parimaks juhendajaks valitud Laine Lehto on kogemustega ringijuht, kes on ühtviisi tubli nii solistide kui ka ansamblite ja kooride juhendamisel. Tema eestvedamisel on toimunud mitu tasemel üritust, ta on täpne, professionaalne, töökas ja meeskonnaga arvestav tegija,” kiitis Leppik, kelle sõnul said “parima” valimisel hääli anda nii õpilased, lapsevanemad kui ka õpetajad.

Inspira parima juhendaja tiitliga käib kaasas tunnuskiri ja rahaline preemia.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 58 korda, sh täna 1)