Vastukaja: Sissejuhatus turismihooaega ehk Mõtisklusi Saare asjast

Oma Saar, 27. mai
Internetikommentaarid

vastupidi
“Ja ka igapäevaelus tasuks meil euronormide-hüsteeriat veidi rahulikumalt võtta.” Meie võime ju tahta rahulikumalt võtta, aga härrased ja prouased nii tarbijakaitsest kui veterinaariast ei luba seda kuidagi. Nemad peavad kuidagi oma eksistentsi õigustama

Kristi alberti
Väga irooniline, mötlemapanev ja kurbust tekitav artikkel. Samas on asjal tösi taga! Puudub kuidagi entusiasm ja armastus asja vastu, aga loodame, et asi paraneb. Vöib-olla on silmaring natuke kitsavöitu, et väärtustada seda, mis meil endil ukse eest vötta on. On vale arvata, et kuskil mujal alati parem on ja köike paremini osatakse, kui me ise. Sellest peame me ise köigepealt aru saama.

Kata
Asi ilmselt ikka nii hull ka ei ole, nagu proua Kaja seda näitab :-) Väidan julgelt, et olen tihti kogenud äärmiselt meeldivat teenindust Kuressaare söögikohtades ja saanud sealjuures ka maitsvat sööki.

kaja
Mul on hea meel, et väga paljud aru said ja kaasa mõtlesid, et mis mu kirjutise tagamõte oli. Eks on alati ka selliseid, kes kriitikat pahaks panevad ja mõned ei talu kriitikat üldse… Aga Saaremaa Sisu tagaajamine peaks olema meie kõigi südameasjaks…

Laevade kohvikud jätsin välja meelega, sest neis ma ei käi. Võtsin siia ainult need paigad, millest on isiklik kogemus viimase aasta jooksul ja seetõttu on see valik kindlasti poolik ja puudulik, aga täielik loetelu polegi asja eesmärk… Probleemi tõstatamine oli asja eesmärk…

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)