Ametikooli autotehnikud tulid kutsevõistlusel teiseks

5.–6. juunil Vana-Vigalas korraldatud Eesti autoerialade kutsemeisterlikkuse võistlusel saavutas Kuressaare ametikooli võistkond 14 osalenud kooli hulgas teise koha, teatas kooli infojuht Taavi Tuisk Oma Saarele.

Tuisu sõnul oli võistlus mõeldud kutsekoolide esimeste kursuste õpilastele ja koosnes nii teoreetilistest testidest, viktoriinist kui ka mitmest praktilisest kompleksülesandest: näiteks tuli aja peale vahetada auto rattad ning sama sõidukiga piiratud alal täpselt manööverdada. Ka tuli autot juhtida pimesõidu simulaatoril ning näidata oma esinemisjulgust.

Kuressaare ametikooli võistkonda kuulusid autotehniku eriala esimese kursuse õpilased Kaarel Kööp, Rainer Akel ja Marek Murd. Õpilastega juhendajana kaasas olnud ametikooli kutseõpetaja Toomas Kivi ütles, et kõrge koha tõi stabiilne esinemine: kolmel võistlusalal kümnest jõudsid ametikooli õpilased esikolmikusse.

Võistluse võitis Türi tehnika- ja maamajanduskool, kolmandaks tuli Viljandi ühendatud kutsekeskkooli võistkond.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)