Orikülas peeti noorte rallisprindi karikasarja etapp

Orikülas peeti noorte rallisprindi karikasarja etapp

 

15. juunil sõideti Oriküla võistlusrajal Urmo Aava noorte rallisprindi karikavõistluste teine etapp. Kui päev varem peetud Saaremaa rallisprindil sadas vihma, siis seekordne võidusõit viidi läbi lõõskavas päikesepaistes. Osales sel võistlusel neljas masinaklassis kokku ligi 40 võistlejat.

Saarlastest lõpetas sõidu parima tulemusega J18 klassis võistelnud Taavi Piipuu. Volkswagen Golfil sõitnud Kuressaare noormees lausus, et kolmas koht avavoorust andis lootust poodiumile pääsemiseks, ent konkurentide kiirusele kahes järgmises sõidus vastu astuda ei saanud. “Alguses oli rada suhteliselt libe ja porine, pärast aga tolmas,” kirjeldas ta muutlikes oludes peetud noortesprinti, kus teda edestasid kokkuvõttes Steven Viilo, Kristjan Sinik ja Rauno-Olavi Ruut.
10 osavõtjaga kuni 18-aastaste vabaklassis jõudis etapivõiduni jõudis Hondal võistelnud Koeru noormees Roland Murakas. Nooremas vanuserühmas, kus omavahel võtsid sportautodel mõõtu kuni 16-aastased võistlejad, osutus parimaks Siim Plangi Citroenil. Klassis J16 saavutas esikoha Mirko Kaunis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 52 korda, sh täna 1)