Rehabilitatsiooni Keskus sai uue katuse

Käesoleva aasta mai lõpus sai MTÜ Sotsiaalse Rehabilitatsiooni Keskuse Kuressaare varjupaik Kopli tänaval uue plekk-katuse. Projekti rahastas 0,5 miljoni krooniga hasartmängumaksust regionaalsete investeeringutoetuste andmise programm.

Nimetatud programmile taotluste esitamist koordineerib igas maakonnas maavalitsuse sotsiaalosakond.

“Lekkiva katuse asendamine oli oluline samm enne edasiste remonttööde teostamist,” ütles Oma Saarele varjupaiga juhataja Ivo Käsk. Tööd kestsid 2,5 kuud ning teostajaks oli OÜ BH Project,” lisas Käsk. Tema sõnul on varjupaigas eelmise tööetapina 2007. aasta alguses tehtud hulk sisetöid, mille käigus ehitati välja esmased sanitaar-sõlmed, viidi põhilised ruumid osaliselt vasta-

vusse tuleohutusnõuetega ning pandi tööle majasisene keskküte. “Enne seda puudusid majas tõsiseltvõetavad sanitaartingimused,” lisas Käsk.
“Edasised põhilised vajadused on viia kõik ruumid täielikku vastavusse ohutusnõuetega ning ehitada välja veel puuduvad olulised ruumid nagu näiteks korralik söögituba, kus varjupaiga kliendid saavad omale süüa valmistada,” selgitas Ivo Käsk.
Kehvas olukorras on ka hoone aknad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 35 korda, sh täna 1)