Orikülas sõideti noorte rallisprindi karikasarja etappi

15. juunil sõideti Oriküla võistlusrajal Urmo Aava noorte rallisprindi karikavõistluste teist etappi. Kui päev varem toimunud Saaremaa rallisprindil sadas vihma, siis seekordne võidusõit viidi läbi lõõskavas päikesepaistes.

Osales sel võistlusel neljas masinaklassis kokku ligi 40 võistlejat.
Saarlastest lõpetas sõidu parima tulemusega J18 klassis võistelnud Taavi Piipuu (fotol).

Volkswagen Golfil sõitnud Kuressaare noormees lausus, et kolmas koht avavoorus andis lootust poodiumile pääsemiseks, ent konkurentide kiirusele kahes järgmises sõidus ta vastu ei saanud. “Alguses oli rada suhteliselt libe ja porine, pärast aga tolmas,” kirjeldas ta muutlikes oludes sõidetud noortesprinti, kus teda edestasid kokkuvõttes Steven Viilo, Kristjan Sinik ja Rauno-Olavi Ruut.

10 osavõtjaga kuni 18-aastaste vabaklassis jõudis etapivõiduni Hondal võistelnud Koeru noormees Roland Murakas. Nooremas vanuserühmas, kus omavahel võtsid sportautodel mõõtu kuni 16-aastased võistlejad, osutus parimaks Siim Plangi Citroënil. Klassis J16 saavutas esikoha Mirko Kaunis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)