Laternaposti lõhkuja tekitas 26 500 kroonise kahju (2)

Laternaposti lõhkuja tekitas 26 500  kroonise kahju

KALLIS KOKKUPÕRGE: Tallinna tänaval viltu sõidetud valgusti võib linnale kalliks maksma minna, kui ei leita sündmuskohale vaid autolaterna kilde jätnud süüdlast.
Marko Loorits

Kuressaare linnavalitsus palus politseilt kaasabi leidmaks linnale tänavavalgusti lõhkumisega kahju tekitanud isikut.

Kuressaare tänavavalgusteid hooldava firma Eltel Networks on tekitatud kahju hinnanud 26 511 krooni ja 45 sendi suuruseks. Firma sõnul paigaldatakse uus post, kui kahju korvaja on leitud. Juhul, kui valgusti lõhkunud isikut ei leita, tuleb lõhutud valgusti linnal kinni maksta.

Politsei alustas juhtumi osas menetlust, kuid vastavat liiklusõnnetust registreeritud ei ole. Lõhutud posti kõrval asuva tööriistapoe Stokker müüja hinnangul on valgusti lõhutud üleeelmise nädalavahetuse jooksul ja ilmselt öisel ajal. Arvata võib, et vastu posti on sõidetud autoga, kuna sündmuskohal vedeles autolaterna tükke.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)