Alina Šagarova “Eriline mõte” Kuressaare linnuses

Kuressaare kindluse põhjabastioni suurtükikeldris avas Pihkva fotograaf Alina Šagarova laupäeval oma esimese isiknäituse Eestis. Näitus kannab nimetust “Eriline mõte” ning selle seletab autor lahti lausega: “Koer ei ole elu mõte, kuid tänu koerale omandab elu erilise mõtte.”

Alina Šagarova lõpetas tänavu Pihkva riikliku pedagoogikaülikooli võõrkeelte teaduskonna tõlk-lingvisti erialal. Ta on töötanud 2007. aasta augustist fotoreporterina Pihkva linnalehes ning uudisteportaalis www.newspskov.ru , suvise lisateenistusena niisamuti fotoreporterina rahvusvahelises üliõpilaste haridus-tervisekeskuses Kosmos (Krimm, Ukraina).

Alina Šagarova on võitnud mitmeid fotokonkursse. 2007. aasta veebruaris toimus Pihkva kinos Pobeda tema esimene personaalnäitus.
Väljapanek jääb avatuks 30. augustini.

Raul Salumäe

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 41 korda, sh täna 1)