Küll rahvas juba teab (11)

Küll rahvas juba teab

 

Saaremaa suvi on üritusi täis. Üks uhkem kui teine, kõik ootavad külastajaid. Kuigi on surutise aeg, on siiski kohti, mis rahval ei unune ning omale kindla ja truu publiku leidnud. Lääne-Saaremaa väike vald on just üks sellistest, kus rahvas teab, kuidas kohapeal toimetama peab. Lümanda, tuleb ju tuttav ette!

Üritused, mis on sealkandis alguse saanud kas mingist sündmusest või kellegi erksast mõttest, saavad teoks ja jäävad püsima. Olgu see Taritu laulupidu, Karala odagala, Lümanda merelaulud või mingi muu, sinna sõidetakse mistahes maailmaotsast, et osa saada.

Seega, kohalik rahvas teab, kuidas oma elu kultuuriradadel sättida ja toimetatakse nii, kuis endale armas tundub. Ei kohku nad tegutsemast ka siis, kui valla valitsemine vahel kõige paremini ei suju ja võim rahvale püüab vastanduda. Aga selleks ju sel aastal mõned sügisesed päevad antaksegi, et ka selles valdkonnas oma tahe maksma panna!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 52 korda, sh täna 1)