Siirupivaras neljaks kuuks vangi (4)

Kuressaare Holostovi kompleksi hoovis 11. juunil raadio Kadi töötajate poolt kinni peetud varas peab kohtu otsusel neli kuud vangis istuma.

Raadiotöötajad pidasid Aivar Saarla (53) kinni 11. juuni päeval, kui märkasid pitsakohviku tagaukse juures hiilinud meest midagi taskusse toppimas. Selgus, et Saarla oli varastanud 2000 krooni maksva mobiiltelefoni ja pudeli siirupit.

Mees saadeti esialgu manitsussõnade saatel minema, kuid paar tundi hiljem tuli ta uuesti siirupit varastama. Seejärel kutsuti politsei. Vahi alla meest ei jäetud ja 13. juunil läks Saar-la uuesti vargile. Sedakorda Arensburgi hotelli Kitsa tänava poolsesse trepikotta, kust varastas mobiiltelefoni Nokia 6080 väärtusega 2190 krooni.

Saarlat on varem korduvalt kriminaal- ja väärteomenetluse korras karistatud, kuid karistustele vaatamata on ta jätkanud süütegude toimepanemist. Seepärast leidis kohus, et vabaduses olles võib ta jätkata kuritegude toimepanemist ja vajalik on vangistuse määramine. Kohus mõistis Aivar Saarlalt riigituludesse ka 6525 krooni sundraha.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 58 korda, sh täna 1)