Tasuta koolitus täiskasvanutele

Eelolevast sügisest on 122 täiskasvanud saarlasel võimalik Kuressaare ametikoolis osaleda tasuta tööalasel koolitusel.

Moodustakse järgmised õppekavarühmad: elektroonika ja automaatika; koduteenindus; majandusarvestus ja maksundus; majutamine ja toitlustamine; mehaanika ja metallitöö; reisimine turism ja vabaajaveetmine; sotsiaaltöö ja nõustamine; tekstiili, rõivaste ja jalatsite valmistamine; klienditeenindus (üldoskused).

Eelkõige on tegemist töötavatele inimestele mõeldud koolitusega, kuid osaleda saavad ka lapsepuhkusel viibivad emad, puudega inimesed või mingil muul põhjusel kodus viibivad täiskasvanud, kes soovivad naasta tööturule.

Koolitusel ei saa osaleda töötuks registreeritud inimesed, sest neile pakub teenuseid, sh ka koolitust, töötukassa.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 98 korda, sh täna 1)