Teeniks lisa?

Teeniks lisa?

 

Eesti vabariigis on seadus selline, et vara, mis pikemat aega omanikuta olnud, on kohaliku omavalitsuse omand.

Politseil tekib sellist vara hulgi, sest leitud ja politseisse üle antud esemete omanikke tihtipeale ei leita. Olgu tegemist millega tahes, omavalitsus peab leidma lahenduse, mida selle varaga peale hakata.

Seekord on Kuressaare linnal saada hulk jalgrattaid. Mõtiskleks veidi, mida linn nendega tegema peaks. Avada jalgrattalaenutus, sest ka politseil on rahapuudus ja rataste amortisatsioonikulu puudumisel oleks laenutamise hind ka odavam.

Ka lapsevankrit võiks rentida, kuigi kummaline on asjaolu, kuidas selline asi sai üldse kaotsi minna. Või tegi keegi lihtsalt lollust ja veeretas pisikese inimese sõiduriista kohta, kust ema seda otsida ei oska. Sellisele oleks paras anda üle leitud kahepuudane sangpomm ja see eelnevalt ketiga jala külge kinnitada! Aga jäägu see linnavalitsuse otsustada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)