FC Kuressaare maailma suurimal turniiril

Kolm FC Kuressaare noortegruppi osaleb Rootsis peetaval Gothia Cupil, mida nimetatakse ka noorte maailmameistrivõistlusteks. Erinevates vanusegruppides osaleb 34 000 jalgpallurit 1561 klubist, mis esindavad 63 riiki.

Edukaim vanuserühm oli 18-aastaste poiste võistkond, kes alagrupis mängis väravateta viiki kreeklaste Atlas-Longlived klubiga, võitis USA Granby Roversit 1 : 0 ning leppis samuti 0 : 0 viiki rootslaste Masthuggets BK-ga. Kõrgemas play-offis kaotati esimeses ringis 0 : 2 rootslaste Kärra/Klarebergs IF-le.

Kuni 12-aastaste poiste seas võitsid saarlased alagrupis 3 : 1 rootslaste Lärje/Angered IF klubi ning kaotasid 3 : 9 rootslaste Halmstad BK-le ja 2 : 3 rootslaste Gunnilse IS-le. Alagrupis saadi kolmas koht ning pääseti madalamasse play-offi, kus minnakse kokku rootslaste Essinge IK-ga.

16-aastaste poiste võistkond kohtus alagrupis US Atlantic Nationalsiga ning kaotas 0 : 1, Liibanoni klubi Beirut FAC vastu saadi
1 : 1, rootslaste Tullinge TP-d võideti 2 : 0 ja India Maharashtra vastu tuli samuti 3 : 0 võit. Madalamas play-offis tuleb vastu sakslaste Olfen.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 40 korda, sh täna 1)