Kuhu minna

Laupäev, 18. juuli

TANTS
Diva trendikas laupäev ja Diva tüdrukud! DJ P. Kukk.
Veski trahter rahvuslik elav muusika.
Pritsumaja Grill & Bar esineb ansambel Lux.
Privilege Supermoto 2009 afterparty letitšikkidega.
Pidula puhkeküla 80’s Disco Weekend.
Lucifer suletud.

KONTSERT
Lümanda söögimaja õu kl 20 esinevad Nousiaiste meeskoor Soomest, Lehtse kammerkoor ja Lehtse kapell. Pääse 10.–

ÜRITUS
Rahtla Rahtla külapäev.
Muhu muuseum kl 10–16 tikkimine Tooma ula all.
Vilsandi IX Ülemaailmsed vilsandlaste päevad.
Oitme küla Mototoober.
Oitme küla Õlletoober.
Pärsama kultuurimaja X külapillimeeste kokkutulek Lustikummut 2009.

SPORT
Mustjala Mustjala Viimase Jala Jooks.
Kuressaare lennuväli Supermoto 2009. Supermoto EESTI MV IV & Balti KV meeskondlik III etapp.

Pühapäev, 19. juuli

ÜRITUS
Pärsama kultuurimaja X külapillimeeste kokkutulek Lustikummut 2009. Kl 10 hommikusöök, kl 12 lõpetamine omakeskis, eks näis, mis edasi saab.
Vilsandi IX Ülemaailmsed vilsandlaste päevad. Kl 11–13 jumalateenistus Kihelkonna Mihkli kirikus, lahkunud vilsandlaste meenutamine, kalmistu külastamine. Kl 17 IX Vilsandi päevade lõpetamine ja lipu langetamine bioloogiajaama õuel.                 
Taritu kl 14 Taritu 48. laulupidu. Esinevad lauljad ja tantsijad Soomest, Lääne-Virumaalt, Pärnumaalt ja Saaremaalt – Leisist, Salmelt, Kärlalt, Lümandast, Taritust. Pärast kontserti simman ansambliga Trefunks. Avatud on annetustelaegas, töötab puhvet.
Kuressaare lossihoov kl 20 Vana Baskini Teatri suvelavastus Hullem kui Hollywoodis. John Patricku (USA) komöödia kahes vaatuses, lavastaja Ivo Eensalu, kunstnik Kustav-Agu Püüman, peaosas Helgi Sallo (Estonia), mängivad veel Mari Lill-Tamm (Eesti Draamateater), Ene Järvis (Tallinna Linnateater), Anne Paluver, Raivo Mets, Väino Laes ja Ivo Eensalu. Pilet 135.–

KONTSERT
Kuressaare Linnateater kl 18 Saaremaa Ooperipäevad 2009. Hendrik Krumm 75 – näituse avamine ja mälestusõhtu. Meenutavad Anu Kaal, Urve Tauts, Arne Mikk. Musitseerivad Kai Rüütel, Oliver Kuusik ja Tarmo Eespere.

SPORT
Nasva staadion kl 11 III jalgpalliturniir Saarevutt.
Kuressaare kuursaali ees Saare maakonna meistrivõistlused petanki paarismängus.

Esmaspäev, 20. juuli

KINO
Diva kl 17.30 ja 19.30 Bullerby lapsed. Pilet 40.–

ÜRITUS
Kuressaare Arensburg Boutique Hotel & Spa kl 17 autogrammitund Arensburgi ooperikohvikus – Läti Rahvus-ooper. Tasuta.

KONTSERT
Kuressaare Linnateater kl 20 Saaremaa Ooperipäevad 2009. Ilkka Kuusisto mono-ooper Vabaduse vang. Peaosas Jorma Hynninen, koreograaf ja tantsija Tiina Lindfors, kestvus 1 tund ja 30 min, vaheajaga (20 min). Pilet 210.– (160.–)Filmitutvustus

Bullerby lapsed

Südamlikud ja maalähedased lood, mille tegevus toimub väikeses Bullerby külas. Filmi peategelased on lapsed Liisa, Lasse ja Bosse Vahetalust, Anna ja Britta Põhjatalust ning Olle ja tema väike õde Kerstin Lõunatalust.

Bullerby on koht, kus nad veedavad rõõmsalt oma imelist lapsepõlve, sellist, mida igaüks meist endale sooviks. Tuntud rootsi režissööri Lasse Hallströmi perefilmid räägivad kodusoojusest, armastusest, hoolimisest ja üksteisemõistmisest, ent mõistagi ei puudu ka vingerpussid ja töötegemine.

Filmides teeb kaasa Eestiski tuntud eurolaulik Anna Sahlin (Sahlene) Põhjatalu vanema tütre Anna rollis. 1986 a. Rootsi. Režissöör Lasse Hallström. Dubleeritud eesti keelde filmistuudios Estinfilm. Filmi pikkus 1 h 30 min.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 52 korda, sh täna 1)