25. Viidumäe mängud Lümandas 25. juulil

Sel laupäeval, 25. juulil toimuvad Lümandas 25. Viidumäe mängud, kus erinevatel aladel võtavad mõõtu Kihelkonna, Lümanda, Salme, Torgu ja Kärla valla sportlased. Osaleda võivad ka n-ö juurtega spordientusiastid.

Mängud algavad avamisega kell 10 vana vallamaja tagusel platsil. Päeva jooksul võisteldakse kergejõustikus (pendel, kuul, kaugus), võrkpallis, kurnis, jalgpallis, toimuvad korvpalliviskevõistlus, viktoriin ning vallavalitsuste-volikogude esindajate võistlus.

Juubeli puhul on mängudel avatud ka temaatiline näitus, kus eksponeeritakse vanu diplomeid, meeneid, medaleid, vimpleid, ajaleheartikleid jne. Viidumäe mängud said alguse 1982. aastal tollaste ümbruskonnas asuvate majandite vaheliste mängudena.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)