Õlletoober 2009 möödus rahulikult

Õlletoober 2009 nii esimene kui ka teine päev ja öö möödusid politseile rahulikult. Üritusega seonduvalt või selle lähiümbruses tuli politseil tegeleda väheste õiguserikkujatega.

Esimese päeva ja öö jooksul tabati kaks joobes juhti ja kaks lubatud kiiruse ületajat. Toime pandi üks avaliku korra rikkumine ning avalikus kohas alkoholijoobes olid ja oma käitumisega teisi häirisid kolm alaealist ja üks täiskasvanu.

Teisel päeval ja ööl lisandusid viis joobes juhti ja kaks kiiruseületajat, üks kaasreisija ei kasutanud nõuetekohaselt turvavarustust. Toime pandi üks avaliku korra rikkumine ning avalikus kohas olid alkoholijoobes ja häirisid oma käitumisega teisi neli alaealist ja üks täiskasvanu.
Kainenema toimetati vaid viis isikut.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 48 korda, sh täna 1)