Kuhu minna

Reede, 24. juuli

TANTS
Diva proovi, naudi ja Diva tüdrukud! DJ Kristjan Lillimägi.
Privilege 35+ ehk Vanad ja Kobedad: Vello Orumets.
Lucifer pidu, nagu pidu ikka. DJ Peeter Kukk.
Luki baar Tagaverel kl 21 sünnipäevapidu, elav muusika. Tasuta.

ÜRITUS
Mieržejewski tn 1 Loodusravi mess. Kl 10 kogunemine. Kl 11 vaba mikrofon. Kl 12 soola- ja kiviravi, G. Langeheine (Saksamaa, tõlkega). Kl 13.30 vaba mikrofon. Kl 14–15 lõuna. Kl 15 keha PH – elektrolüütilise tähtsusega tegur, Kaupo Lõhmus. Kl 16 Salsa workshop, E. Vaigur. Kl 18 päeva lõpp, soovijatele ekskursioon mudaravilatesse.
Kuressaare Arensburg Boutique Hotel & Spa kl 17 Saaremaa Ooperipäevad 2009. Autogrammitund.
Orissaare, Illiku laid Illiku päevad. Kl 19 isevalmistatud ilma mootorita veesõidukite ralli, stardi annab Enda Juht, olukorda kommenteerib Aarne Põlluäär. Kl 20 autasustamine. Kl 21.30 saun rallilistele. Kl 21 pealaval Marco! Pause aitab sisustada ansambel Maasi poisid. Kl 22 paadivabrikus alustavad DJ Darthblazer (House), Paap (Minimal), Ru_2 (Drum’n’Bass), Marja (Dubstep).

KONTSERT
Valjala Martini kirik kl 18 Saaremaa Ooperipäevad 2009. Kontsert Ave Maria. Rahvusooper Estonia Poistekoor, solistid Angelika Mikk ja Oliver Kuusik, kunstiline juht Hirvo Surva. Pilet 85.–
Kuressaare lossi ooperimaja kl 20 Saaremaa Ooperipäevad 2009. Ooperigala.

SPORT
Saaremaa Ühisgümnaasium kl 13 Saaremaa Kapa kabeturniir.
Kuressaare Saaremaa Open 2009 tennises.

Laupäev, 25. juuli
TANTS
Diva Bad Jam, 100% R’n’B. DJ BAD J ja DJ CRITIKAL. Eriti erilist tantsu pakub Dancers Of The Egoiste!
Privilege Liviko esitleb: Caribba Special Night, DJ Jaan Naadel.
Lucifer naistele südaööni tasuta. DJ Andres Laht.
Pidula puhkeküla Saaremaa Tänavakorvpalli afterparty.

ÜRITUS
Lümanda kl 10 XXV Viidumäe mängud.
Mieržejewski tn 1 Loodusravi mess. Kl 10 kogunemine. Kl 11 vaba mikrofon. Kl 12 Mis teeb haigeks ja miks ma pean kontrollima oma emotsioone. G. Langeheine (Saksamaa, tõlkega). Kl 13.30 vaba mikrofon. Kl 14–15 lõuna. Kl 15 Salsa workshop, E. Vaigur. Kl 16 Laste analüütiline psühhoteraapia, sealhulgas muusikateraapia ja liivateraapia, dr Tiiu Arro (Tallinn). Kl 18 lõpuõhtu.
Abruka kl 12 Abruka külapäev.
Angla tuulikumägi kl 15 pärimuspäev. Jagatakse kasulikke teadmisi tuulikute tegevuse ajaloost ja võimalustest nende säilitamiseks, tervitamas on ka kultuuriminister Laine Jänes. Lapsi ootavad rahvuslikud käsitöötoad – meisterdamine, viltimine, osavusmängud ja joonistamine. Auhinnad. Kl 17 rahvalik kontsert koos seltskonnatantsu ja ühislaulmisega. Kl 19.30 väetegemise lõkkeloits. Õhtut sisustab laulusõnaga Reet Linna, vahepaladeks pillilood Sulev Mägilt. Söögid, joogid kohapeal! Tasuta.
Orissaare, Illiku laid Illiku päevad. Kl 12 “Pimevõrkpall” spordialal. Kl 12 avatakse lasteala. Kl 13 üle väina ujumise start Vahtna sadamast. Kl 15 autasustamine. Kl 16 triatlon. Kl 16.15 “Topsijalgpall” spordialal. Kl 18 autasustamine. Kl 19 Mintaara pealava. Kl 20 paadivabrikus hip-hop live: Aspiratsion, Pok, Defmic, R2ndom (Orissaare, Pärnu, Kuressaare). Kl 22 pealaval Respekt. Kl 23 pealaval jätkab retrodiskoga DJ Kaska. Kl 23 paadivabrikus Ma’Irie (Dancehall/Reggae).

KONTSERT
Kihelkonna Mihkli kirik kl 12 Saaremaa Ooperipäevad 2009. Kontsert Ave Maria.
Kuursaali Kõlakoda kl 15 Saaremaa Ooperipäevad 2009. Populaarseid ooperikoore.
Muhu muuseum kl 16 Ahto Kaasiku loeng-kontsert eesti muinaskultuurist.
Mustjala Anna kirik kl 18 Saaremaa Ooperipäevad 2009. Kontsert Ave Maria.
Kuressaare lossi kapiitlisaal kl 18 Saaremaa Ooperipäevad 2009. Kammerkontsert.
Kuressaare lossi ooperimaja kl 20 Saaremaa Ooperipäevad 2009. Verdi ooper Trubaduur.
Vanatoa turismitalu, Koguva küla kl 20 Väikeste Lõõtspillide Ühingu juubelikontsert. Pilet 150.–

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 34 korda, sh täna 1)